Фарбування стін у 2022: тренди в інтер'єрі та декоративні фарби

новини
Фарбування стін у 2022

   Якщо ви плануєте ремонт або оновлення своєї квартири чи будинку, то зараз саме час дізнатися про актуальні відтінки та варіанти оформлення інтер'єру. Фарбування стін у 2022 році так само актуальне і здавати позицій не планує.

   Окрім декоративної функції, фарба виступає у якості захисного покриття, що оберігає стіни від негативного впливу навколишнього середовища: склад фарб на основі водних дисперсій акрилових смол і латексні фарби характеризуються високою швидкістю висихання, мінімальною токсичністю, відсутністю різких запахів, стійкістю до стирання та вологи, навіть водостійкістю. Звертайте увагу на склад фарби, коли обираєте її для вітальні, спальні або дитячої кімнати.

Фарбування стін у 2022

Фарба для стін з ефектом оксамиту або шовку

 Одним із цікавих рішень стане фарба для стін із ефектом оксамиту або ефектом шовку, яка під час нанесення формує покриття з особливою текстурою. Зовнішня схожість з тканиною виникає за рахунок гри променів, що потрапляють на пігментні дрібнозернисті частинки — вони переливаються під впливом природного або штучного освітлення і мають рефлекторні властивості. Переливи, що виникають при цьому, створюють неймовірне відчуття дорогого покриття стін. Ця властивість додатково приховує дрібні дефекти нерівної поверхні. Таке рішення підійде для вітальні, коридору або спальні.

   Переливи, що виникають при цьому, створюють неймовірне відчуття дорогого покриття стін. Ця властивість додатково приховує дрібні дефекти нерівної поверхні. Таке рішення підійде для вітальні, коридору або спальні.

Фарбування стін у 2022

Color Blocking та актуальні поєднання

   Гра з кольором – Color Blocking – допоможе перевтілити простір та створити особливий стиль за допомогою яскравих колірних плям. Цей прийом не обов'язково пов'язаний з фарбуванням стін у два чи більше тонів: Color Blocking підійде і для оздоблення підлоги та стелі, і для складання яскравого текстилю, і для меблів або декоративних аксесуарів.

   Актуальними поєднаннями кольорів в інтер'єрі кухні, вітальні та спальні названі такі відтінки, як вершковий крем (жовтий), орхідея (пурпурний), атлантичний синій, зелений кварц, оливкова олія (блідо-зелений тон із сріблясто-жовтуватим підтоном), натуральний жоржин, військове золото, рожева шарлотта, манговий сорбет (жовтогарячий). Пастельні та бежеві тони також знайдуть місце в трундовому інтер'єрі 2022-го.

Фарбування стін у 2022

   Динамічний відтінок барвінкового синього з живильним фіолетово-червоним відтінком поєднує в собі вірність та сталість синього з енергією та хвилюванням червоного. У міру того як ми виходимо з напруженого періоду весни, наші уявлення та стандарти змінюються. Демонструючи безтурботну впевненість та сміливу цікавість, які пожвавлюють наш творчий дух, допитливий та інтригуючий Very Peri відкриває нам нове бачення нашого будинку.

   Цей колір року, за словами Лорі Прессман, віце-президента Інституту кольору Pantone, відображає те, що відбувається у нашій глобальній культурі, відображає глобальні інновації та перетворення. Суспільство продовжує усвідомлювати, що колір є важливою формою комунікації та способом впливу на ідеї та емоції.

   Але й від індивідуальних творчих експериментів не варто відмовлятися. Сміливо шукайте нові рішення, які зроблять ваш будинок не лише затишним, а й унікальним.

Відгук на модерації
Все вийшло!
tnx
Дякуємо, ваш відгук відправлено на модерацію.
Ваш запит успішно відправлено
Все вийшло!
tnx
Дякуємо за вашу пропозицію
Швидке замовлення
Все вийшло!
tnx
Дякуємо за замовлення. Менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення даних